Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 25€

Ερμού & Κορνάρου 1, Σύνταγμα-Αθήνα

Φύση και ομορφιά με τα προϊόντα Heliagreen!

18 June, 2021

Φύση και ομορφιά. Δύο έννοιες αλληλένδετες (αφού καθετί στη φύση είναι όμορφο) αλλά και δύο κόσμοι που συναντιούνται καθώς τα μυστικά της φύσης χρησιμοποιούνται συχνά ως συνταγές ομορφιάς. Κι επειδή η φύση ξέρει καλύτερα από όλους, τα φυσικά προϊόντα ομορφιάς κερδίζουν συνεχώς έδαφος, ενώ οι καταναλωτές έχουν αρχίσει να ερευνούν περισσότερο τα συστατικά που περιέχονται στα εκάστοτε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούν.

Τα περισσότερα συμβατικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς περιέχουν χημικές ουσίες που απορροφώνται εύκολα από το δέρμα επιτρέποντας σε ορισμένη ποσότητα να εισέρχεται και στον υπόλοιπο οργανισμό. Πολλά από τα συστατικά τους εμποδίζουν επίσης την αναπνοή της επιδερμίδας από τους πόρους της και προκαλούν παρενέργειες, όπως αλλεργίες ή δερματικά προβλήματα. Επειδή τα συστατικά αυτά είναι, στις περισσότερες περιπτώσεις, συνθετικά είναι πιο εύκολο να δημιουργηθούν στα εργαστήρια και άρα είναι φθηνότερα απλοποιώντας έτσι τη διαδικασία παραγωγής.

Αντίθετα τα φυσικά καλλυντικά περιέχουν ενεργά, αποτελεσματικά και πάνω από όλα ασφαλή συστατικά που βρίσκονται στη φύση και η επιδερμίδα μπορεί να τα αναγνωρίσει, να τα επεξεργαστεί και να τα αποδεχτεί με επιτυχία αποφεύγοντας τους ερεθισμούς και την διαταραχή της ισορροπίας της.

Ο κόσμος συχνά θεωρεί ότι το φυσικό προϊόν έχει μειωμένη αποτελεσματικότητα ή δεν έχει περάσει επαρκείς ελέγχους, αλλά τα φυσικά συστατικά αποτελούν ουσιαστικά τις πιο ισχυρές ουσίες που υπάρχουν, αφού έτσι κι αλλιώς εκτελούν κάποια συγκεκριμένη λειτουργία στο περιβάλλον στο οποίο αναπτύσσονται στη φύση. Επιπλέον, είναι ελεγμένα και υπάρχουν πια αποδεδειγμένα εργαστηριακά πειράματα και έρευνες που υποδεικνύουν τη χρησιμότητα και τα οφέλη τους.

Για την HELIABRINE MONACO η ποικιλομορφία της φύσης είναι μια ανεκτίμητη πηγή έμπνευσης. Στις φόρμουλες μας χρησιμοποιούμε πάνω από 100 εκχυλίσματα βοτάνων, θησαυρούς που προσεκτικά επιλέγουμε για να προσφέρουν σε κάθε γυναίκα και άντρα μια ασφαλή θεραπεία υψηλής αποτελεσματικότητας σε τέλεια αρμονία με τις ανάγκες του δέρματος.

Αναζητώντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ φύσης και αποτελεσματικότητας αναπτύξαμε τη καινοτόμα σειρά HELIAGREEN που αποτελείται από 2 καθημερινές κρέμες, ημέρας και νύχτας, κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.
Η σειρά HELIAGREEN αποτελείται από συστατικά 99% φυσικής προέλευσης. Κάθε φυτικό εκχύλισμα της σειράς HELIAGREEN έχει επιλεγεί προσεκτικά με την καταλληλότερη μέθοδο εξαγωγής και επεξεργασίας για να προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα ακολουθώντας παράλληλα μια φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία.

Σε συσκευασία που αποτελείται από 60% κατάλοιπα επεξεργασίας ζαχαροκάλαμου και χαρτί που προέρχεται από δάση διαχειριζόμενα με βιώσιμες μεθόδους και τυπωμένο με φυτικά μελάνια.

Τα κύρια συστατικά της σειράς HELIAGREEN είναι:

- Αιθέριο έλαιο Γωλθέριας (Wintergreen) που χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη.

- Λευκός ιβίσκος, γνωστός ως φυσικό botox αφού προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Ο ιβίσκος περιέχει βιταμίνες Α και C που μειώνουν τα δερματικά προβλήματα όπως η ακμή, οι ουλές και το έκζεμα ενώ επιπλέον συμβάλλει στη μείωση της φλεγμονής του δέρματος και το προφυλάσσει από τις ελεύθερες ρίζες.

- Εκχύλισμα από το φυτό Μπάομπαπ, που ονομάζεται και δέντρο της ζωής, και είναι υπεύθυνο για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

- Ρόδι και βούτυρο καριτέ που προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και έντονη ενυδάτωση.

- Καφέ φύκια της Μεσογείου που χαρίζουν στο δέρμα σύσφιξη και απαλότητα.

Η κρέμα ημέρας της Heliagreen για το πρόσωπο και το λαιμό, είναι μια καθημερινή ενυδατική κρέμα με λεπτή και φρέσκια υφή κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.  Τα φυσικά εκχυλίσματα που περιέχει βοηθούν στη διατήρηση του βέλτιστου επιπέδου ενυδάτωσης για ένα απαλό, ελαστικό και λαμπερό δέρμα.

 

Heliagreen Day Cream - Κρέμα Ημέρας

 

Τη δράση της κρέμας ημέρας συμπληρώνει η θρεπτική και ενυδατική κρέμα νύχτας. Με απαλή και βελούδινη υφή, ανακουφίζει και ανανεώνει την επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Είναι κατάλληλη και για ξηρό δέρμα. 

Heliagreen Night Cream - Κρέμα Νύχτας

Για την HELIABRINE MONACO η φύση είναι ανεξάντλητη πηγή ομορφιάς. Η νέα καινοτόμα και ολοκληρωμένη σειρά Heliagreen το αποδεικνύει.

Διότι Heliabrine σημαίνει Beauty made in Monaco