Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 25€

Ερμού & Κορνάρου 1, Σύνταγμα-Αθήνα

Η πολυτέλεια συναντά την αποτελεσματικότητα!

09 September, 2021

Η πολυτέλεια συναντά την αποτελεσματικότητα

Η πιο πολύτιμη σχέση στη ζωή μας είναι αυτή με τον εαυτό μας!

Οι μικρές πολυτέλειες που χαρίζουμε στον εαυτό μας, είτε αυτές είναι προϊόντα ή ακόμα και δραστηριότητες, βελτιώνουν τη διάθεσή μας, ενισχύουν την αυτοπεποίθησή μας, μας χαλαρώνουν και μας υπενθυμίζουν ότι είμαστε σημαντικοί και αξίζουμε να μας κακομαθαίνουμε.
Για τον καθένα μας, η έννοια της πολυτέλειας έχει διαφορετική σημασία ωστόσο δεν σχετίζεται απαραίτητα με το κόστος ενός υλικού αγαθού όσο με την ποιότητά του αλλά και την σημασία που έχει για εμάς να το αποκτήσουμε.

Υπάρχουν χιλιάδες μικρά πράγματα που μπορούν να μας χαρίσουν μια αίσθηση πολυτέλειας που σίγουρα δεν περιορίζονται στα υλικά αγαθά.

Για μικρές στιγμές προσιτής πολυτέλειας χαρίστε στο πρόσωπό σας μια υπέροχη περιποίηση εμπνευσμένη από τα περίφημα spa του Μόντε Κάρλο!
Η Heliabrine Monaco είναι εδώ για να σας προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας για να τις απολαύσετε από την άνεση του σπιτιού σας!


Με πολύτιμα συστατικά από τη φύση και καινοτόμες φόρμουλες, με υπέροχη υφή και κομψό άρωμα τα προϊόντα της Heliabrine είναι απόλαυση για το δέρμα και τις αισθήσεις.

Χαλαρώστε και απολαύστε την ευεργετική επίδραση και την επιστημονικά τεκμηριωμένη δράση των προϊόντων Heliabrine Monaco, όποια και αν είναι η ανάγκη της επιδερμίδας σας: αντιγήρανση, προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, γέμισμα ρυτίδων ή έντονη ενυδάτωση.
Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς.

 

Για εντατική αντιγήρανση και αποτελεσματική δράση κατά των καφέ κηλίδων
Hélixience Cream - Κρέμα Hélixience

Αυτή η πολύ ενεργή φόρμουλα καταπολεμά αποτελεσματικά όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης (καφέ κηλίδες, έλλειψη ελαστικότητας, ρυτίδες) χάρη στη σύνδεση του Iparzine-4A® με το σύμπλεγμα WHITESPHERE ™ PREMIUM.

Περιέχει αντιηλιακά φίλτρα (SPF 10).

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα:
Ορατή μείωση των καφέ κηλίδων (52%) σε 8 εβδομάδες.

 

Για στοχευμένη δράση και γέμισμα ρυτίδων
Wrinkle Filler Intensive Care

Αυτή η εντατική θεραπεία κατά της γήρανσης βοηθά στην ορατή μείωση των ρυτίδων, στην ελαστικότητα και την ενυδάτωση της αφυδατωμένης επιδερμίδας, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό υαλουρονικού οξέος με το Iparzine® 4-A, ένα αποκλειστικά κατοχυρωμένο συστατικό με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκδόθηκε από την HELIABRINE® RESEARCH.

Άμεσα αποτελέσματα:
-Σε 7 μέρες η επιδερμίδα είναι ορατά πιο σφριγηλή και οι βαθιές ρυτίδες έχουν μειωθεί.
-90% αύξηση υγρασίας μετά από 1 ώρα.
-Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή έχουμε λείανση των γραμμών και ρυτίδων.
-Μετά από 28 μέρες οι ρυτίδες έχουνε γεμίσει από μέσα προς τα έξω.

Για βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και αντιγήρανση
Nutri 24 Cream – Κρέμα
Nutri 24

Πλούσια κρέμα ενυδάτωσης, αντιγήρανσης και σύσφιξης για ξηρά και απαιτητικά δέρματα. Η Nutri 24 προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική δράση χάρη στο μοναδικό συνδυασμό 2 αντιγηραντικών πεπτιδίων και 4 εξαιρετικών αντιοξειδωτικών και ενεργειακών συστατικών (προβιταμίνη Β5, εκχύλισμα οξιάς, έλαιο ροδιού, κύτταρα φρέσκου ακτινιδίου).

 

Για προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και λάμψη
Oxy Defense Cream – ΚρέμαOxy Defense

Η κρέμα OXY-DEFENSE βοηθά το θαμπό, κουρασμένο ή ασφυξιακό δέρμα για να ανακτήσει μια λαμπερή και νεανική εμφάνιση. Χάρη σε ένα κοκτέιλ συμπληρωματικών φυτικών εκχυλισμάτων (λούπινο, τζίνγκο μπιλόμπα, imperata cylindrica, έλαιο σπόρων σταφυλιών, nopal λουλούδι) προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος. Μέρα με τη μέρα το δέρμα είναι ορατά αναζωογονημένο, λαμπερό και πιο υγιές. Για όλους τους τύπους δέρματος. Ιδανική κρέμα και για άντρες.